Jalkapallo

Norjan Eliteserien: Brann – Mjondalen

Vihje: Mjondalen draw no bet Kerroin: 3,20 18.07. 19:00
Valioliiga

Sunnuntain futisvihjeessä suunnataan jälleen Norjan futisviheriöille, kun Eliteserien jatkuu tänään kuuden ottelun voimin. Ottelukierros potkaistaan käyntiin klo 19:00.

Eilinen vierailu Norjan OBOS-ligaenissa tuotti tulosta, kun Hamarkameratenen voitto napattiin kiinni komealla 2,58 kertoimella. Myös sunnuntain vihjeessä lähdetään jahtaamaan kovaa kerrointa.

Nappaa 10 € ilmaisveto Golfin The Open -turnaukseen!

Brann – Mjondalen

Norjan Eliteserienin viimeisellä sijalla oleva Brann kohtaa tänään kotikentällään sarjassa sijalla 13 olevan Mjondalenin. Brann on onnistunut nappaamaan 13 pelatun ottelun jälkeen vain yhden voiton, joten voitanee sanoa että joukkue löytyy ansaitusti sarjan peräpäästä.

Vierasjoukkue Mjondalenin alkukausi on ollut kotijoukkueen tapaan haastava. Mjondalen sai kuitenkin edellisellä ottelukierroksella ison buustin itseluottamukseen, kun joukkue nappasi komean 3-0 kotivoiton Haugesundista.

Brannin ja Mjondalenin välinen ottelu on lähtökohtaisesti hyvinkin tasainen. Tästä huolimatta kotijoukkue Brann on lyöty kertoimisssa hurjan suureksi suosikiksi, sillä Mjondalenin vierasvoitolle on tarjolla peräti 4,43 kerroin! Mjondalen on hallinnut viime vuosina joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia ja siitä hyvänä todisteena, Mjondalen ei ole hävinnyt yhtäkään joukkueiden kahdeksasta edellisestä kohtaamisesta.

Me lähdemme hakemaan tänään kovaa kerrointa ja näin ollen hyppäämme rohkeasti vierasjoukkueen kelkkaan. Vetolapuille poimitaan Mjondalenin vierasvoitto DNB-varmistuksella, jolloin tasapeli tuo panokset takaisin. Coolbet tarjoaa edellä mainitulle vedolle komean 3,19 kertoimen.

Klikkaa Vetovihjeet seurantaan myös Facebookissa, Instagramissa sekä Twitterissä.