Tennis

Ranskan avoimet: Novak Djokovic – Rafael Nadal

Vihje: Yli 37,5 peliä Kerroin: 1,86 Alkaa: 11.6. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
tennis vetovihjeet vihjeet

Ranskan avoimissa päästään nauttimaan perjantaina välieristä, joissa Alexander Zverev kohtaa Stefanos Tsitsipasin ja Rafal Nadal puolestaan saa vastaansa Novak Djokovicin.

Jälkimmäisenä mainittu ”unelmien välierä” varmistui, kun Nadal kaatoi Diego Schwartzmanin erin 3-1 , ja Djokovic puolestaan oli Matteo Berrettiniä parempi samoin lukemin.

Nadalin ylivoimasta Ranskan avoimissa kertoo jotain se fakta, että hävitty erä katkaisi hänen uskomattoman 36 voitetun erän putkensa.

Espanjalainen lähteekin Djokovicia vastaan pelattavaan välierään ennakkosuosikkina, mutta tuskinpa ottelusta aivan niin yksipuolista näytöstä on luvassa, mitä 1,3-alkuisilla lukemilla tarjottavat kertoimet antavat ymmärtää.

Djokovic on yksi maailman parhaista taistelijoista – ainakin tenniskentällä – ja tämä välierä jos mikä sytyttää serbialaisen pelaamaan. Nadal saa aivan varmasti tehdä kaikkensa edetäkseen finaaliin.

Siksipä lapulle isketäänkin overia 37,5:n rajalla.

Tsekkaa myös vihjeet Alexander Zverevin ja Stefanos Tsitsipasin väliseen otteluun!