NHL

NHL: NY Rangers – New Jersey

Vihje: NY Rangers Kerroin: 1,77 Alkaa: 16.4. klo 02:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

New York Rangers ja New Jersey Devils kohtaavat toisen kerran parin päivän sisään. Ensimmäisen koitoksen vei nimiinsä Rangers vieraslukemin 0-3.

Tällä kertaa ollaan siirrytty Devilsin kotikaukalosta legendaariseen Madison Square Gardeniin.

Joukkueet ovat kohdanneet maaliskuun alun jälkeen kolmesti, ja jokaisen noista matseista on vienyt nimiinsä Rangers vähintään kolmen maalin erolla – kertaalleen jopa lukemin 6-1.

Devilsillä homma ei ole viime aikoina sujunut – ei vaikka tuore Rangers-tappio otettaisiin kokonaan pois laskuista. Tuota ottelua ennen turpiin nimittäin oli tullut jo 7 ottelun aikana 6 kertaa.

Mikään ei vittaa siihen, että vierasjoukkue juhlisi tälläkään kertaa, joten lapulle poimitaan Rangersin voittoa. Jopa tasoituksellisia vetoja Rangersin kautta pelattuna kannattaa pitää silmällä, sillä joukkue on ajoittain innostunut mättämään isojakin lukemia taululle.