Jalkapallo

OBOS-ligaen: Sandnes – Hamarkameratene

Vihje: Hamarkameratene Kerroin: 2,58 17.07. klo 16:00
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Aurinkoisen lauantain futisvihje napataan Norjan OBOS-ligaen ottelusta. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 16:00.

Sandnes – Hamarkameratene

OBOS-ligaen kärkipaikalla oleva Hamarkameratene kohtaa tänään vieraskentällä Sandnesin. Sandnes löytyy sarjataulukon viimeiseltä sijalta ennen tämän päivän ottelua. Sandnes on onnistunut voittamaan tällä kaudella vain kaksi ottelua, joten kotijoukkueen alkukausi on ollut varsin haastava. Joukkueen edellinen voitto on lähes kuukauden takaa.

Vierasjoukkue Ham-Kam on kovassa vireessä, kun 11 ottelussa on kerättynä peräti seitsemän voittoa varsin mukavalla 22-9 maalierolla. Ham-Kam on pelannut hyvin myös vieraskentällä, joten kolmen pisteen nappaaminen Sandnesin kotikentältä on hyvinkin mahdollista.

Vierasjoukkue Ham-Kam on asetettu ottelussa vain ohuehkoksi suosikiksi. Ottelun lähtökohdat sekä Sandnesin heikot esitykset huomioon ottaen, vieraiden voitolle tarjottu Coolbetin 2,58 kerroin on syytä ottaa mukaan lauantain vetolapuille.