Jalkapallo

Olympialaiset: Australia – Espanja

Vihje: Espanja -1,5 Kerroin: 2.15 Alkaa: 25.7. klo 13:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Olympialaiset jatkuvat vauhdikkaasti myös sunnuntaina ja luvassa on useampi futismatsi! Poiminta betsilapulle tulee Australia-Espanja-ottelusta.

Australia – Espanja

Espanjan joukkue on olympialaisiin todella kova ja maa on selvä mestarisuosikki. Avausottelu sujui kuitenkin tahmeasti, sillä Espanja pelasi 0-0-tasapelin Egyptiä vastaan. Nyt olisi syytä saada tulosta tai turnauksesta uhkaa tulla todellinen katastrofi. Materiaalinsa puolesta Espanjan pitäisi jyrätä selvään voittoon, sillä Australialla ei ole missään nimessä vastaavan tasoisia pelaajia kokoonpanossa.

Mikäli Espanja löytää pelinsä niin kuin odottaa saattaa, voi lukemat repsahtaa selviksikin. Varsinkin Espanjan hyökkäys on sitä tasoa, että maaleja olisi syytä odottaa, kunhan ketsuppipullo aukeaa. Kaikki merkit viittaavat siihen, että tänään maa nappaa voiton ja vielä useamman maalin erolla.