NHL

NHL: Ottawa Senators – Los Angeles Kings

Vihje: LA Kings ML Kerroin: 1,91 Alkaa: 12.11. klo 02:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

NHL-poiminta otetaan tällä kertaa Ottawa Senatorsin isännöimästä ottelusta, jossa vieraaksi saapuu Los Angeles Kings.

Ottawa Senators – Los Angeles Kings

Ottawan poppoo on melkoisessa pulassa, sillä joukkueesta on iso liuta miehiä sivussa koronaprotokollan vuoksi, ja jo nyt se seilailee viiden ottelun voittoputkessa. Yhdeksään viime otteluunkin mahtuu vain yksi voitto.

Vierailija Kings puolestaan on voittanut jo 6 ottelua putkeen ja näistä kaksi viimeisintä peliä ovat käynnissä olevaa Kanadan kiertuetta. Tänään joukkue pääsee välipäivän jälkeen iskemään siipirikon Senatorsin kimppuun.

Vierasvoitosta tarjotaan niin hyvää kerrointa, että jopa Kingsin ML-voitto kelpaa peleille enemmän kuin hyvin. Myös vierasjoukkueen maalimääristä tarjottavat kertoimet kannattaa tsekata.