Liiga

Liiga: Pelicans – KalPa

Vihje: Pelicans Kerroin: 2.18 Alkaa: 2.2. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liigassa pelataan tänään kuuden ottelun kierros. Lahdessa vastakkain ovat Pelicans ja KalPa. Sarjan kärkipään joukkueelle on jaossa mainioita kertoimia.

Kotijoukkueen kyydissä Lahden iltaan

Kovavireinen Pelicans kohtaa kotikaukalossaan illalla KalPan. Vaikka Pelicansin voittoputki tulikin viikonloppuna KooKoon toimesta päätökseen, on kotijoukkueen kyytiin Lahden illassa helppo hypätä.

Yksi suuri syy löytyy kuopiolaisten maalinsuulta. Lahden jo valmiiksi kuopiolaisten kannalta vaativaan iltaan maalille hyppää Liiga-debytantti Henrik Tikkanen, jonka otteista ei ole tässä vaiheessa mitään takeita.

Vaikka KalPa pystyisikin peluuttaamaan Eero Kilpeläistä, joka on tänään kokonaan sivussa kokoonpanosta, olisi Pelicansin kertoimissa ilmaa. Ryan Laschin menetys ei ole lahtelaisten otteista juurikaan näkynyt ja joukkue jatkaa edelleen vakuuttavasti toisena. KalPan otteet sen sijaan ovat ailahdelleet paljonkin.

Vaikka Pelicans saakin vastaansa kovan vierasjoukkueen, ei KalPa saa tänään mukaansa Lahdesta pistettäkään. KalPa on kyllä sarjan toiseksi eniten vieraissa pisteitä kerännyt joukkue, mutta ei illan kotijoukkue ole esiintynyt Lahdessa heikosti – se on kerännyt kaikista joukkueista kolmanneksi eniten pisteitä kotikaukalossa.

Unibet tarjoaa Pelicansin kotivoitolle kertoimen 2.18 joka kelpaa mainiosti peleihin.