Liiga

Liiga: Pelicans – Kärpät

Vihje: Kärpät yli 2,5 maalia Kerroin: 2,26 Alkaa: 22.10. klo 18:30
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Liigaa pelataan perjantai-iltana neljän ottelun verran. Vetovihjeemme pureutuvat tänään Lahdessa pelattavaan otteluun Pelicans – Kärpät.

Pelicans – Kärpät

Kärppien peli on pikku hiljaa löytänyt uomansa ja joukkue on onnistunut nousemaan jo sarjataulukon kakkospaikalle. Viimeisimmät neljä ottelua ovat tuoneet yhtä monta voittoa, ja kahdeksaan otteluunkin mahtuu vain yksi tappio.

Ihan viimeisimpänä joukkue pelasi tuplaottelut HPK:ta vastaan, joista ensimmäisen se voitti 4-3 ja toisen puolestaan 3-0.

Pelicans puolestaan lähtee perjantai-iltaan kahden tappion rasittamana: Ensin Tappara kaatoi sen Hakametsässä 3-2, minkä jälkeen edessä oli ruman sorttinen 4-7-kotitappio Jukureille.

Näitä faktoja vasten peilaten kelkka kääntyykin Kärppien suuntaan, ja varsinkin maalimäärät houkuttelevat. Vieraiden yli 2,5 maalista on tarjolla yli 2,20:n kertoimia, joten se kelpaa peleille!