Liiga

Liiga: Pelicans – SaiPa

Vihje: Pelicans -1,5 Kerroin: 2,09 Allkaa: 22.1. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Pelicans on ollut tämän kauden valopilkkuja Liigassa, ja tälläkin hetkellä joukkue on hurjassa vireessä. Tänään vieraaksi saapuu Lappeenrannan SaiPa.

Pelicansin lento on siivittänyt lahtelaisryhmän Liigan sarjataulukon kakkospaikalle. Viimeisimmästä seitsemästä ottelustaan joukkue on voittanut peräti kuusi, joten pelihuumori on pussinokkien osalta harvinaisen hyvällä tolalla.

SaiPa puolestaan löytyy sarjataulukon 12. sijalta. Joukkue otti vuodenvaihteen tietämillä mukavan kolmen ottelun voittoputken, mutta kahdessa viimeisimmässä ottelussa on tapahtunut paluu maanpinnalle: Ensin Tappara kaatoi sen Hakametsässä 5-2, minkä jälkeen samaiset joukkueet kohtasivat myös Lappeenrannassa. Tuosta matsista Tappara haki 6-1-voiton.

Kun yllä mainittuja asioita lähdetään ynnäilemään yhteen, on SaiPalla edessään vaikea ilta – siitäkin huolimatta, että se onnistui vajaat pari viikkoa sitten kaatamaan Pelicansin 4-2.

Tällä kertaa samaa ”erhettä” ei tule tapahtumaan, joten valintamme on Pelicans -1,5.