Liiga

Liiga: Pelicans – TPS

Vihje: TPS ML Kerroin: 1,86 Alkaa: 1.4. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Pelicans – TPS kuuluu torstain liigakattaukseen. Raipe Helmisen luotsaama vierasjoukkue on ollut viimeisinä kuukausina erittäin kovassa vireessä.

TPS:n kovasta vireestä omaa kieltään puhuu se, että joukkue on viimeisestä 12 ottelustaan napannut peräti 10 voittoa. Ihan viimeisimmästä koitoksestaan se joutui poistumaan hävinneenä osapuolena, kun HPK oli parempi lukemin 2-1. Tämä luettakoon niin sanotuksi ”tilastotappioksi”.

Pelicansilla puolestaan vire on melkolailla päinvastainen, sillä se on hävinnyt viimeisestä kuudesta ottelustaan viisi.

Edellisen kerran Pelicans ja TPS kohtasivat Turussa pari viikkoa sitten, ja tuolloin mustavalkoinen vyöry jyräsi taululle lukemat 5-1.

Vedot isketään sisään TPS:n kautta, ja varsinkin ML-voiton tuoma kerroin vaikuttaa varsin maistukaiselta. Toki suoraa voittoakin houkuttaa kokeilla 2,40:n kertoimella, mutta säästetään pienemmät panokset siihen ja isketään isommalla ML-kohdetta.