Liiga

Liiga: Pelicans – TPS

Vihje: TPS yli 2,5 maalia Kerroin: 2,02 Alkaa: 16.12. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Pelicans – TPS on Liigan ensimmäinen ottelu niin sanotulla ”koronatauolta melkein palaamisen” aikana. Yhteensä joulukuussa siis pelataan vain 15 ottelua, joten siitä sana ”melkein”.

Niin tai näin, Lahdessa hypätään askiin jo kello 17:00 alkaen.

Molemmat joukkueet jäivät pari viikkoa sitten tauolle hyvävireisenä, ja tämän illan otteluun ennakkosuosikin vitta on asetettu kotijoukkue Pelicansin harteille.

Huomioitavaa kuitenkin on, että vierasjoukkue TPS poistui tauolle neljän ottelun voittoputkessa, ja viimeisimmistä otteluista tuloksena oli 4-1-kotivoitto KooKoosta, 6-4-vierasvoitto JYPistä sekä 4-1-kotivoitto Ässistä.

Peli hakee varmasti tänään – puolin ja toisin – uomiaan ja maalejakin saattaa olla luvassa. Tätä vasten aseteltuna TPS:n yli 2,5 maalia ja sille tarjottava yli kakkosen kerroin kuulostavat todella houkuttelevalta kombolta.