NHL

NHL: Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins

Vihje: Pittsburgh Penguins ML Kerroin: 1.92 Alkaa: 16.1. klo 02:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

NHL:ssä pelataan jälleen ensi yönä tukku otteluita sarjan käynnistyttyä keskiviikkona. Tulevana yönä pelattavaa löytyy ainakin ottelusta Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins.

Pittsburgh Penguins hakee revanssin tulevana yönä Flyersistä

Philadelphia Flyers ja Pittsburgh Penguins kohtasivat toisensa NHL:n avausyönä. Tuolloin Philadelphiassa Flyers oli vahvempi ja voitti ottelun 6-3.

Nyt Penguinsilla on revanssin paikka. Joukkueiden materiaaliero ei ole kummoinen, puhutaan hyvin tasaväkisistä nipuista. Kummallakin terveystilanne on melko hyvä, mutta Flyersillä on useampi epävarma kokoonpanossa oleva pelaaja tulevan yön kamppailussa.

Nyt kun pelataan tyhjille katsomoille ja vain oman divisioonan kesken, pienenee kotiedun merkitys huomattavasti. Sidney Crosby näytti avausottelussa olevansa edelleen relevantti kun puhutaan maailman tämän hetken parhaista pelaajista.

Penguinsille on tarjolla herkullisia kertoimia. Pinnalce tarjoaa pingviinilauman voitolle kerrointa 1.92, joka kelpaa tähän revanssiin oikein mainiosti.