Tennis

ATP Madrid: Alexei Popyrin – Jannik Sinner

Vihje: Sinner -1,5 erää Kerroin: 1,62 Alkaa: 5.5. klo 15:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
tennis vetovihjeet vihjeet

Italialainen, vasta 19-vuotias Jannik Sinner on pikavauhtia noussut maailman kuumimpien kärkipelurien joukkoon. Tällä hetkellä maailmanlistan sijoitus on 18.

Massakausi on käynnistynyt Sinnerin osalta mainiosti, sillä viimeisimpänä pelatussa Barcelonan ATP-kisassa italialainen marssi aina finaaliin saakka, jossa kuitenkin joutui taipumaan Stefanos Tsitsipasille.

Madridin turnauksen avauskierroksesta muodostui Sinnerille mukavan lämmittelyhenkinen tapahtuma, sillä vastustaja Guido Pella luopui leikistä toisessa erässä.

Nyt vastaan asettuva Alexei Popyrin on maailmanlistan 76. sijalla ja hän joutui kahlaamaan tiensä sisään Madridin turnaukseen karsintojen kautta.

Popyrin on kelpo luokan pelimies, mutta tuskinpa hänellä on mitään saumaa, kun vastaan asettuu Italian ihmepoika, entinen suurpujottelunkin suurlupaus, Jannik Sinner.

Lapulle isketään Sinnerin 2-0-voittoa kohteen Sinner -1,5 erää muodossa. Siitä korkeinta kerrointa tällä hetkellä tajoilee NordicBet, jonka tenniskertoimet ovat muutenkin varsin oivallisia kautta linjan.