Mestarien liiga

UCL: PSG – Basaksehir

Vihje: PSG -2,5 maalia Kerroin: 1.73 Alkaa: 8.12. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Mestarien liigan lohkovaihe huipentuu tänään ja huomenna, kun viimeisetkin paikat pudotuspeleissä ratkotaan. Tästä artikkelista löydät vihjeen Pariisiin, jossa PSG ja Basaksehir kohtaavat. Täältä linkistä näet vihjeen otteluun Lazio – Club Brügge.

Otteluun PSG – Basaksehir lyödään kotivoittoa suurella marginaalilla

Pariisissa PSG ja Basaksehir kohtaavat toisensa kello 22:00 alkavassa ottelussa. Vierasjoukkueella on jo kaikki saumat jatkopeleihin menneet, kun taas PSG taistelee tosissaan vielä lohkovoitostakin.

PSG:llä on plakkarissa yhdeksän pistettä. Samat pisteet ovat keränneet myös Manchester United ja RB Leipzig. Manchester United ja Leipzig kohtaavat toisensa tänään, joten kumpikin ei voi saada ottelusta kolmea pistettä. Tämä avaa PSG:lle loistavan sauman edetä jatkoon, kun sille riittää varmuudella tästä ottelusta voitto jatkopeleihin.

PSG ei tule jättämään tänään mitään sattuman varaan. Vastassa on joukkue, jolla ei ole mitään panosta. PSG:llä on etunaan kotikenttä. Edellinen kohtaaminen päättyi Basaksehirin kotinurmella PSG:n voittoon 0-2 ja tänää pariisilaiset laittavat vähintään maalilla paremmaksi.

Laitetaan vetoliuskalle siis PSG:n vähintään kolmen maalin voittoa NordicBetiltä kertoimella 1.73.