Mestarien liiga

Mestarien liiga: PSG – Leipzig

Vihje: PSG Kerroin: 1,65 Alkaa: 24.11. klo 22:00
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

PSG alkaa olemaan Mestarien liigassa jo melko tiukassa paikassa, sillä mikäli se haaveilee jatkopeleihin pääsystä, pistemenetyksiin ei yksinkertaisesti ole enää varaa.

PSG-luotsi Thomas Tuchel paljasti Leipzig-ottelun aattona, että hän tulee mitä todennäköisimmin marssittamaan lähes kuukauden päivät sivussa olevan Neymarin kentälle – ja että pariisilaisseura lähtee muutenkin hakemaan aggressiivisesti maaleja.

Tilannehan PSG:llä on se, että joukkue on kolmen pisteen päässä lohkoa johtavista Manchester Unitedista sekä Leipzigista. Mikäli voittoa ei tänään heru, voi tuo ero pahimmillaan siis venyä molempiin jo kuuteen pisteeseen.

PSG vilisee niin laadukkaita miehiä, että hypätään pariisilaisten kelkkaan Coolbetin tarjoamalla, markkinoiden kärkitasoa olevalla kertoimella. Odotettavissa on varmastikin maalirikas ottelu, mutta markkina on reagoinut tähän ja overeiden kertoimet jäävät poikkeuksetta todella vaisuiksi.