Jalkapallo

Jalkapallo: Ranska-Suomi

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 1.71 Alkaa: 11.11. klo 22:10
Celtic - Real Madrid Manchester United - Brentford Liverpool - Villarreal Real Sociedad - Barcelona Chelsea - Real Madrid Bochum - Borussia Mönchengladbach Juventus - Villarreal valioliiga barcelona - Real Madrid

Keskiviikkona nähdään todella herkullinen jalkapallon maaottelu, kun Ranska isännöi Suomea. Ottelu käynnistyy klo 22:10.

Ranska lähtee selvänä suosikkina otteluun

Ranskan suosikin asemasta ei ole mitään epäselvyyttä. Kaikki muut kuin kotivoitot olisivat järjetön yllätys ja tämä näkyy pelkästään jo kertoimia katsomalla, sillä Huuhkajien voitosta saa lähes 20 kertoimia.

Suomelle harjoitusottelut ovat kuitenkin loistava mahdollisuus testata erilaisia taktiikoita ja saada lisätietoa pelaajista. Puolaa vastaan juuri taktiikoiden kokeileminen näkyi radikaalisti myös tuloksessa, sillä Suomi koki todellisen murskatappion. Sen sijaan Kansojen liigassa puolustus on pitänyt jälleen totuttuun tapaan.

Ranskaa vastaan taktiikoita tullaan varmasti kokeilemaan ja uudet pelaajat saavat mahdollisuutensa. Samalla katse on jo hieman Kansojen liigan tärkeissä otteluissa, joissa panoksena on lohkovoitto.

Lähtökohdat huomioiden osumia tullaan varmasti näkemään normaalia enemmän ja onhan Ranskan hyökkäys niin kova, että maaleja syntyy jo sitäkin kautta varmasti. Parhaimmat pelivalinnat löytyvätkin overeista, joten sieltä lähdetään hakemaan etua lapulle.