Tennis

Ranskan avoimet: Poiminnat keskiviikolta 2.6.

Vihje: Ruud -8,5 peliä Kerroin: 1,84 Alkaa: 2.6. klo 13:30
tennis vetovihjeet vihjeet

Ranskan avoimet on päässyt jo hyvään vauhtiin ja keskiviikkona Pariisissa pelataan toisen kieroksen ottleluita. Alla kaksi eri valintaa päivän peleille!

Casper Ruud – Kamil Majchrzak

Norjalainen Casper Ruud on ollut massakaudella hurjassa vireessä, ja viimeisimpänä hänet kruunattiin Geneven ATP-kisan voittajaksi. Nousu maailman huipulle on siis tapahtunut ja 22-vuotiaalta nuorukaiselta voidaan tulevaisuudessa odottaa todellisia suurtekoja.

Avauskierroksella Ranskan Benoit Paire sai todeta norjalaisen paremmakseen erin 3-1.

Toisella kierroksella vastaan asettuu maailmanlistan 125. sijaa hallussaan pitävä Kamil Majcrzak, jonka Ruud on kohdannut kahdesti aiemmin. Nämä matsit hän on vienyt puhtaalla pelillä.

Majchrzak nähdään toisella kierroksella lähinnä loistavan arpaonnen takia, sillä hän kohtasi avauskierroksella villillä kortilla mukaan päässeen ranskalaisen, 18-vuotiaan Arthur Cazaux’n (ATP-452). Ottelu päättyi puolalaiselle erin 3-1.

Ruud on kuitenkin niin eri tason vastus, että on vaikea nähdä mitään muuta lopputulosta kuin selkein numeroin tuleva 3-0. Lapulle isketäänkin Ruudia rajatasoituksella -8,5.

Alexander Zverev – Roman Safiullin

Saksalaisen Alexander Zverevin taival Roland Garrosissa alkoi viisieräisellä hegemoniakamppailulla maanmiestään Oscar Ottea (ATP-152) vastaan.

Zverev on asetettu Safiullinia vastaan lähes satavarmaksi voittajaksi, mikä avaakin varsin mukavia pelivaihtoehtoja sen kautta, ettei matsista tule välttämättä ihan ennakoidun kaltaista Zverev-näytöstä.

Yli 28,5 peliä on valintamme.