La Liga

La Liga: Real Madrid – Athletic Bilbao

Vihje: Real Madrid -1,0 maalia Kerroin: 1.85 Alkaa: 15.12. klo 23:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Etelä-Korea - Portugali Juventus - Benfica Napoli - Liverpool Dinamo Zagreb - Chelsea FC Lahti - KuPS Plzen - HJK Haka - KuPS - VPS Manchester City - Real Madrid Sassuolo - Juventus Osasuna - Real Madrid Frankfurt - Barcelona Manchester City - Atletico Madrid Portugali - Pohjois-Makedonia Cagliari - AC Milan Galatasaray - Barcelona Mallorca - Real Madrid - PSG Atletico Madrid - Manchester United Gabon - Ghana Manchester United - Aston Villa Tanskan Lasinilkka torstaitupla perjantaitupla betsit Bayern München - Chelsea Tottenham - Liverpool Eibar - Atletico Madrid Mönchengladbach - Bayern München Manchester United - Manchester City Southampton - Liverpool Manchester United - Aston Villa Burnley - Wolves Sheffield United - Manchester United Real Madrid - Athletic Bilbao Valladolid - Osasuna Real Madrid - Mönchengladbach AZ Alkmaar - Napoli Mestarien liiga Juventus - Ferencvaros Kansojen liiga Israel - Skotlanti KTP - TPS - KuPS AC Milan - AS Roma Jalkapallo futis vetovihjeet 5

Myöhäisillan La Liga -ottelussa Real Madrid ja Athletic Bilbao kohtaavat toisensa Madridin illassa. Otteluun löytyy myös pelattavaa.

Kotivoitto mielessä Madridin iltaan

Real Madrid ja Athletic Bilbao kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Ennen illan ottelua kotijoukkue Real on sarjataulukossa kolmantena, vierasjoukkue Athletic löytyy sijalta 13.

Real on parantanut peliään läpi kauden. Kolmessa edellisessä kilpailullisessa ottelussaan se ei ole päästänyt omaan verkkoon vielä maaliakaan, vastustajan päässä on heilunut viidesti.

Athleticin kausi on ollut yhtä vuoristorataa. Tasaisuutta otteisiin ei ole löytynyt. Vierasnurmella se on napannut vain viisi pistettä seitsemästä vierasottelusta, kun se on voittanut vieraissa yhden ottelun ja pelannut kaksi tasan.

Vaikka Real Madrid kärsiikin loukkaantumisista, lähtee se illan otteluun ansaitusti suurena ennakkosuosikkina. Sen puolustus on ollut viime aikoina rautaa ja tähän kotijoukkue voi nojata tänäänkin. Edellisessä ottelussa kaatui Atletico Madrid 2-0 ja tänään vastustajan taso on heikompi kuin aiemmissa otteluissa.

Realin kautta laitetaan vedot tänään Madridin iltaan. Pinnaclelta kohteelle Real Madrid -1,0 maalia saa kertoimen 1.85, joka kelpaa mainiosti peleihin.