Mestarien liiga

Mestarien liiga: Real Madrid – Inter

Vihje: Real Madrid Kerroin: 1.85 Alkaa: 3.11. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Valioliiga

Mestarien liiga jatkuu tänään tuttuun tapaan kahdeksalla lohkovaiheen ottelulla. Koronavirus riepottelee useampaakin eri joukkuetta, mutta näyttäisi, että ottelut päästään pelaamaan normaalisti. 

Madridin iltaan lyödään Real Madrid voittamaan vierasjoukkue Inter

Real Madrid on kovan ottelun edessä, kun se kohtaa kotinurmellaan Interin. Zinedine Zidane onkin sanonut ottelun alla, että kyseinen kohtaaminen on kuin finaali madridilaisille.

Real Madrid joutuu tulemaan toimeen ottelussa ilman brasilialaispuolustajaansa Éder Militãota, jolla todettiin koronavirus. Interiltä sen sijaan on sivussa sen hyökkääjä Romelu Lukaku, joka kärsii reisilihasvammasta.

Kummankaan joukkueen kausi Mestarien liigassa ei ole alkanut toivotulla tavalla. Real hävisi kotonaan Shakhtar Donetskille ja pelasi tasapelin Borussia Mönchengladbachia vastaan. Inter sen sijaan on pelannut kumpaakin edellä mainittua joukkuetta vastaan tasapelit.

Vastakkain on siis kaksi yskähdellen kautensa aloittanutta joukkuetta. Realilla on allaan hyvä kenraali kansallisen sarjan nurmelta, kun se kaatoi Huescan 4-1. Inter sen sijaan joutui taipumaan yllättäen tasapeliin kotinurmellaan Parmaa vastaan, kun pisteet tasattiin loppulukemin 2-2.

Real Madrid lähtee otteluun ansaitusti ennakkosuosikkina, etenkin kun Inter joutuu tulemaan ottelussa toimeen ilman tähtihyökkääjäänsä Lukakua. Uskomme, että viimeistään nyt Real saa koneensa todellisuudessa käyntiin ja nappaa avausvoittonsa tämän kauden Mestarien liigassa.

Lapulle lähtee siis Real Madridin voittoa kotinurmella kertoimella 1.85 NordicBetiltä.