La Liga

La Liga: Real Valladolid – Barcelona

Vihje: Barcelona -1,5 maalia Kerroin: 2.07 Alkaa: 22.12. klo 23:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Valioliiga

La Ligassa pelataan tänään tiistaina kuusi ottelua. Tämä artikkeli koskee ottelua Real Valladolid – Barcelona, jossa vierasjoukkue Barcelonan kertoimista löytyy pelattavaa.

Vierasjoukkueen kelkassa Valladolidin ja Barcelonan väliseen otteluun

Real Valladolid ja Barcelona kohtaavat toisensa kello 23:00 alkavassa ottelussa. Kotijoukkue Valladolid löytyy sarjataulukosta kolmanneksi viimeiseltä sijalta, se on siis 18. Vierasjoukkue Barcelona sen sijaan on viidentenä. Piste-eroa joukkueilla on kuitenkin vain seitsemän pistettä, vaikka sijoituksia on välissä 13. Sarja on siis äärimmäisen tasainen.

Barcelonan vierassaldo on tällä kaudella surkea. Viidestä vierasottelustaan se on saanut vain neljä pistettä – ensimmäisessä vierasottelussa kaatui Celta Vigo, Alavesia vastaan se haki tasapelin ja tappiot se on kärsinyt Getafelle, Atletico Madridille ja Cadizille.

Tänään vastassa on kuitenkin materiaaliltaan selkeästi Barcelonaa heikompi joukkue. Ja vaikka sarja on vasta alkupuolella, ei Barcelonalla ole varaa enää ”ylimääräisiin” pistemenetyksiin. Niinpä otteluun lyödäänkin vierasjoukkueen vähintään kahden maalin voittoa Unibetiltä kertoimella 2.07.