Mestis

Mestis: RoKi – IPK

Vihje: IPK Kerroin: 1.86 Alkaa: 11.11. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Mestiksessä pelataan tänään yksi ottelu, kun Rovaniemellä RoKi isännöi Iisalmesta saapuvia vieraita kun IPK matkaa pohjoiseen. Pelattavaa otteluun löytyy vierasjoukkueen kertoimista.

Otteluun RoKi – IPK suoraa vierasvoittoa lapulle

Rovaniemellä nähdään tänään kamppailu sarjataulukon eri päissä majailevien joukkueiden välillä. Iisalmelaiset ovat sarjassa toisena, kun taas RoKi löytyy sijalta 11.

Illan ottelu on joukkueille kauden viides ottelu vastakkain. Otteluista kolme on pelattu Iisalmessa ja yksi Rovaniemellä. Rovaniemellä pelattu ottelu päättyi IPK:n voittoon 1-6, tämän jälkeen IPK on ollut kotonaan kolmesti vahvempi lukemin 5-3, 6-2 ja 5-0. Maaliero keskinäisissä kamppailuissa on murskaava 22-6.

Samanlaista menoa on syytä odottaa tänäänkin. IPK on ollut läpi kauden tasaisen hyvä, rovaniemeläiset lähtevät otteluun kolmen ottelun tappioputkessa.

Pinnacle tarjoaa otteluun vierasvoitolle mainiota kerrointa 1.86, joka on markkinoiden korkein. Tämä kelpaa oikein hyvin peleille, sillä kaikki seikat materiaalierosta lähtien puoltavat vierasjoukkueen voittoa.