Jääkiekko

Tshekin EHT-turnaus: Ruotsi-Suomi

Vihje: Suomi ML Kerroin: 2,06 Alkaa: 15.5. klo 12:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Ruotsi ja Suomi kohtaavat Tshekin EHT-turnauksen päätösottelussa perinteisessä – jos nyt ei jopa legendaarisessa – kohtaamisessaan. Tällä kertaa tosin jo lauantaina.

Ruotsin turnaus ei ole sujunut mitenkään äärimmäisen onnistuneesti, sillä avausottelussa Venäjä kaatoi sen 6-4, ja torstaina puolestaan Tshekki oli parempi jatkoajan jälkeen lukemin 3-2.

Suomi hävisi niin ikään Tshekille maalilla, mutta torstaina kentällä nähtiin hyvin liikkuva leijonalauma, mistä palkintona olikin komea 4-1-voitto selvänä ennakkosuosikkina otteluun lähteneestä Venäjästä.

Leijonille on tarjolla kautta linjan niin mehevää kerrointa, että sen kautta lähdetään lauantain peleille.

Suomen moneyline-kerroin on yli kahden, joten se poimitaan ainakin kupongille. Myös X2 toiminee varsin hyvänä lapuntäytteenä yli 1,60:n kertoimellaan.