Jääkiekko NHL

NHL: Ruuti märkää Capsin ja Sharksin välillä?

Vihje: Alle 5,5 maalia Kerroin: 2.06 27.1. klo 02:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:ssä pelataan viisi ottelua. Pelivihjeessä katseet keskitetään Capital One Arenalle, jossa Washington Capitals saa isännöitäväkseen San Jose Sharksin

Washington Capitals – San Jose Sharks

Kuluneella kaudella joukkueet ovat kohdanneet vain kerran, Capitalsin voittaessa 0-4. Keskinäiset kohtaamiset ovat toistaiseksi olleet kohtuullisen tiukkoja: Washington on viimeisestä kymmenestä mittelöstä harjannut kuusi voittoa.

Isäntäjengin kone on lievästi yskähdellyt sitten vuodenvaihteen jälkeen. Tässä kuussa takana on 11 ottelua, joista on irronnut vain neljä voittoa. Vaikeuksia on ollut eritoten maalinteon saralla – jengi on nakuttanut tässä kuussa keskimäärin vain 2,18 osumaa vastustajan verkkoon. Tulospaine on maannut pitkälti ykköskentässä viilettävien Ovechkinin sekä Kuznetsovin niskassa viime peleissä. Vastapainona veskari Vitek Vanecekin kohtuu hyvät otteet ovat kuitenkin pitäneet myös vastustajien maalimäärät vähissä.

Kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta taisteleva Sharks on niin ikään myös paininut nimenomaan maalinteon ongelmien kanssa. Erona Washingtoniin San Josella on kuitenkin heikohko oman pään peli. Esimerkiksi viime pelissä SJS otti komeasti tukkaan Tampa Bay Lightningilta 1-7, joten nyt olisi aika kasvojen pesulle. Jengi on saanut murskatappion jälkeen levätä muutaman päivän, mikä on takuulla tehnyt hyvää.

Capitals lähtee matsiin selvänä ennakkosuosikkina, syystäkin. Joukkueen tulisi ottaa matsista varmat pisteet ja karistella apinaa harteilta. Allekirjoittaneen silmään Coolbetin tarjoama kerroin alle 5,5 maalin -vedosta (2.06) vaikuttaa pelaamisen arvoiselta. Mikäli Sharks ei sorru moiseen sekoiluun kuin viime pelissä, niin maaliodottama jäänee näiden kahden välillä vähäiseksi.