Liiga

Liiga: SaiPa – Lukko

Vihje: Lukko -1,5 maalia Kerroin: 1.84 Alkaa: 28.10. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Lappeenrannassa juuri yt-neuvottelut aloittanut SaiPa saa vieraita Raumalta, kun Lukko matkustaa itäiseen Suomeen. Yksi idän ihmeistä ei ole keskiviikon kierroksella nimensä veroinen. Katso täältä mitä vihjasimme Mikkeliin Jukureiden ja Tapparan väliseen kohtaamiseen. 

Otteluun SaiPa – Lukko vedot vierasjoukkueen kautta

SaiPan voitolle – tai edes otteluun kuuluvalle asialliselle osallistumiselle – on tällä hetkellä todella vaikea löytää minkäänlaisia perusteluja. SaiPa saattaa olla pelissä jollain tavalla mukana, mikäli raumalaisilta on unohtunut mailat eilisen pelin jälkeen ja he joutuvat pelaamaan ottelun esimerkiksi tennismailoilla.

Lukko on sarjataulukon kärjessä ja hävittyään eilen rumasti KooKoolle, se matkustaa Lappeenrantaan sisuuntuneena ja nälkäisenä. Suurta kotietuakaan ei SaiPa saa, sillä raumalaiset saapuvat illan areenalle Kouvolasta, eikä se ole joutunut tänään matkustelemaan hurjia määriä.

SaiPan alkukausi on ollut myös kaukalon puolella surkea. Kahdeksasta ottelustaan se on voittanut vain yhden. Pisteitä yhteensä sillä on kasassa viisi.

Lappeenrannan ylpeyden murheellinen tappioputki saa tänään jatkoa, kun Lukko tulee sisuuntuneena vieraskaukaloon. SaiPa onnistuu maalinteossa korkeintaan kaksi kertaa, Lukko tekee ottelussa vähintään neljä kaappia.

Lapulle Lappeenrannan kiekkoiltaan lähtee Rauman Lukon vähintään kahden maalin voitto Nordicbetiltä kertoimella 1.84.