Liiga

SaiPa – Sport

Vihje: Sport ML Kerroin: 2.00 Alkaa: 21.10 klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Keskiviikkoillan ainoassa Liiga-ottelussa ja kerrassaan huimassa jännitysnäytelmässä kohtaavat SaiPa ja Vaasan Sport Lappeenrannassa. Vieraiden kertoimista löytyy hieman ilmaa.

Vierasjoukkueen voittoa lapulle

Vaasan Sport on Liigassa parhaillaan vieraskiertueella, sillä Vaasan koronatilanteen vuoksi Sport ei pysty tällä hetkellä kotiotteluitaan pelaamaan. Vierasotteluista kaksi ensimmäistä päättyivät niukkoihin tappioihin, mutta tämän jälkeen vaasalaiset ovat hakeneet maalin voitot niin Hämeenlinnasta HPK:n vieraana kuin Tampereelta Tapparan vieraana.

Kotijoukkue SaiPa ei ole esittäny oikeastaan mitään tällä kaudella. Kuusi ottelua, viisi pistettä. Kauden toistaiseksi ainut voitto tuli kelvollisella esityksellä kotikaukalossa Ässiä vastaan. Tällä hetkellä idän ihmeet seilaavat neljän ottelun tappioputkessa, tosin kaksi häviöistä on tullut vasta jatkoajalla.

Sport on huilannut nyt viikon verran, eikä SaiPasta saa tähän otteluun millään ennakkosuosikkia. Vieraspelaamiseen alkukauden aikana tottunut Sport antaa vain minimaalisen kotiedun SaiPalle. Lappeenrannan iltaan lähdetään siis sillä oletuksella, että SaiPan tappioputki saa jatkua ja Sportin voittoputki venyy kolmeen. Lapulle lähtee siis Sportin voitto ML:nä, eli jatkoaika ja voittolaukauskilpailu mukaan lukien.