Jalkapallo

Saksan 2.Bundesliga: VfL Osnabruck – Hannover

Vihje: Hannover Kerroin: 2,05 24.02 klo 14.00
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Saksan 2.Bundesliigan kierros 23 jatkuu tänään klo 14, kun suorasta nousupaikasta haaveileva Hannover matkustaa sarjajumbon vieraaksi.

VfL Osnabruck – Hannover

Saksan toiseksi korkein sarjataso ei ole välttämättä kaikkein tunnetuin sarja, mutta kyseessä on erittäin kilpailukykyinen sarja, jossa pelaa muunmuassa viime vuosina Bundesliigasta tuttuja legendaarisia seuroja kuten HSV, Hannover, Hertha Berlin ja Schalke. Hannover ja HSV taistelevat kynsin hampain suorasta nousupaikasta sekä karsintapaikasta Bundesliigaan.

Kotijoukkue Osnabruck ei kuulu näihin legendaarisiin seuroihin ja se ei ole ikinä pelannut Bundesliigassa. He nousivat viime vuonna 2.Bundesliigaan, ja valitettavasti tämä stintti on jäämässä lyhyeksi joukkueen ollessa viimeisellä sijalla tällä hetkellä sarjataulukossa 10 pistettä perässä seuraavaa joukkuetta. Putoaminen näyttää siis todella todennäköiseltä.

Kotijoukkueen saldo kotipeleissä näyttää seuraavalta: 11 ottelua, 8 pistettä maalierolla 10:16, joten pienille joukkueille aina kriittiset kotiottelut ovat myös olleet todella surkeaa katsottavaa. Vierasjoukkue Hannover on vieraissa ollut sarjan parempaa keskikastia: 11 ottelua, 13 pistettä maalierolla 17:20. Kuntopuntarissa joukkueet löytyvät sijoilta 1(Hannover) sekä jumbosijalta 20(Osnabruck). Tämäkin puoltaa vierasjoukkueen voittoa tänään, sillä karsintapaikka silmissä pelaava Hannover haluaa jatkaa loistavaa virettään tänään umpisurkean kotijoukkueen vieraana.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen syyskuussa päättyi Hannoverin 7-0 kotivoittoon, joten myös siitä voi ottaa hieman infoa tähän otteluun.

Meidän pelivalintamme on tänään Hannoverin suora vierasvoitto TODELLA isolla kertoimella 2.05, ottaen huomioon materiaalierot, joukkueiden vireet, sekä myös panokset ottelussa.