KHL

KHL: Salavat Ufa – Magnitogorsk

Vihje: Magnitogorsk X2 Kerroin: 1,70 Alkaa: 7.12. klo 16:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Uusi KHL-viikko käynnistyy ottelulla Salavat Ufa – Magnitogorsk. Vierasjoukkue on ollut viimeisissä otteluissa todella mainiossa vireessä.

Salavat Ufan viime viikko alkoi 0-1-jatkoaikavoitolla Jekaterinburgista, mutta tätä puolestaan seurasi kaksi tappiota, kun ensin Jokerit oli parempi lukemin 3-1, minkä jälkeen Dynamo Moskova haki sarjapisteet Ufasta 3-0-voitollaan.

Magnitogorsk puolestaan on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa – ja näistä voitoista jokainen on tullut varsinaisella peliajalla. Kolme pistettä on napsunut muun muassa Dynamo Moskovalta (2-6) sekä SKA Pietarilta (2-1).

Magni pääseekin maanantain otteluun siis varsin suotuisista asetelmista ja itseluottamus joukkueen sisällä on varmasti tapissaan. Magnitogorsk X2-kohteesta saakin sen luokan kerrointa, että se kelpaa viikon avaukseksi peleille.

Suorasta voitosta saisikin sitten jo kolmosen kerrointa – eikä tämä lopputulemakaan ole lainkaan mahdoton.