Mestarien liiga

UCL: Salzburg – Atletico Madrid

Vihje: Atletico Madrid Kerroin: 2.05 Alkaa: 9.12. klo 22:00
KuPS

Mestarien liigan lohkovaihe huipentuu tänään, kun viimeisetkin lohkovaiheen ottelut saadaan pelattua. Pääset lukemaan vihjeen Real Madridin ja Borussia Mönchengladbachin väliseen otteluun täältä. Tämä artikkeli tarjoaa vihjeen otteluun Salzburg – Atletico Madrid.

Atletico Madrid painelee pudotuspeleihin, Salzburg joutuu tyytymään muihin sijoihin

Salzburg ja Atletico Madrid kohtaavat toisensa illalla Itävallassa. A-lohkon voittajaksi on selviytynyt jo Bayern München, mutta kolmen muun joukkueen välillä vääntöä vielä riittää. Lokomotiv voi nousta maalieron turvin jopa Atletico Madridin ohi, mikäli moskovalaiset kykenevät tänään voittamaan Bayernin ja Atletico häviää tänään Salzburgille.

Ensimmäinen kohtaaminen näiden joukkueiden välillä päättyi Atleticon voittoon lukemin 3-2. Tasaista ottelua voitaneen odottaa myös tänään, vaikka Atletico otteluun selkeähkönä, reilusti yli 50% ennakkosuosikkina lähteekin.

Fakta on se, että Atleticolla on kovempi materiaali kuin illan kotijoukkue Salzburgilla. Kumpikin kärsii tänään muutamista poissaoloista. Atleticon ja Salzburgin välillä on eroa kaksi pistettä, joka tarkoittaa sitä, että Salzburg tarvitsee tänään voiton mennäkseen Mestarien liigan pudotuspeleihin.

Atleticolle saadaan markkinalta oikein miellyttäviä kertoimia, Coolbet tarjoaa yhdessä mm. Unibetin kanssa markkinoiden korkeinta kerrointa 2.05 illan vierasjoukkueelle, joka yli huomioiden Atleticon yli 50% ennakkosuosikin asema kelpaa hyvin peleihin.