Serie A

Serie A: Sampdoria – AC Milan

Vihje: AC Milan Kerroin: 1,78 Alkaa: 6.12. klo 21:45
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Serie A:n sunnuntain viimeinen ottelu Sampdoria – AC Milan tarjoilee kahden hyvin erilaisessa vireessä olevan joukkueen kohtaamisen.

Siinä missä Sampdoria seilailee viiden ottelun voitottomassa putkessa, on AC Milanilla peli kulkenut ja joukkue majaileekin Serie A:n piikkipaikalla.

Viimeisimpänä Zlatanin päälliköimä ryhmä pelasi torstaina Eurooppa-liigaa ja kaatoi Celticin 4-2 nukuttuaan hieman alussa ja oltuaan matsia jo 0-2-tappiolla. Tämä ottelu pelattiin San Sirolla, joten matkustamisen tuomaa rasitetta ei milanolaisilla ole.

Sampdoria ja AC Milan kohtasivat viime kauden loppupuolella, aivan heinäkuun lopulla, ja tuolloin sarjapisteet lähtivät Milanin matkaan lukemin 1-4. Joukkue on aloittanut tämän kauden niin pirteästi, että vierasvoitto on se todennäköisin skenaario myös tänään.

Napataankin lapulle siis AC Milanin voitto.