Serie A

Serie A: Sampdoria – Napoli

Vihje: Napoli Kerroin: 1,90 Alkaa: 23.9. klo 19:30
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Napolin sarjakausi Italian Serie A:ssa on lähtenyt käyntiin vakuuttavalla tavalla. Joukkue hakee illalla jatkoa voittoputkelleen Sampdorian kustannuksella.

Napoli käynnisti kautensa 2-0-voitolla Venetsiasta, jota serasi 2-1-vierasvoitto Genoasta.

Tämän jälkeen vastus koveni, mutta se ei menoa haitannut; ensin kaatui Juventus 2-1 ja viimeisimpänä Napoli kävi nappaamassa Udinesesta vieraspisteet komeasti lukemin 4-0.

Sampdorian saldo kauden neljästä ottelusta on vain yksi voitto, jonka seuraksi se on pelannut kaksi tasuria ja yhden tappiollisen ottelun.

Napoli on nostettu jopa yhdeksi tämän kauden suurimmiksi ennakkosuosikeista, joten Sampdorialta pisteet pitäisi tulla kotiin. Kun vierasjoukkueen voittokerroin illan matsiin pyörii 1,90:n hujakoilla, on se liian hyvä ohitettavaksi.

Hyvin todennäköistä on, että Napoli on tämän illan jälkeen yhä ainoa puhtaan pelin joukkue Serie A:ssa.