Jalkapallo Serie A

Serie A: Bologna-Udinese

Vihje: Bologna&ottelussa yli 1.5maalia Kerroin: 2.04 28.04 klo 16:00
Valioliiga

Sarjan superyllättäjä Bologna saa tänään vieraakseen putoamistaistelussa olevan Udinesen. Thiago Mottan ryhmä taistelee sensaatiomaisesti  UCL-paikasta ja kyseessä on molemmille joukkueille elintärkeät pisteet.

 

Bologna-Udinese

Bologna löytyy tällä hetkellä sarjasta sijalta 4. Italia on saamassa tällä hetkellä viisi paikkaa mestareiden liigaan, joten mahdollisuudet kotijoukkueella ovat hyvät, mutta loppukauden ajalta pitää pystyä raapimaan pisteitä. Viimeistä UCL-paikkaa pitää tällä hetkellä As Roma, joka on neljän pisteen päässä Bolognasta. Lazio on sijalla kuusi seitsemän pisteen takamatkalla päivän kotijoukkueeseen. Otteluita Bolognalla on jäljellä viisi tämän päivän ottelu mukaanluettuna.

Udinesen kausi on ollut melkoinen pannukakku. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa sijalla 18,eli putoamispaikoilla. Frosinone on kolmen pisteen päässä ”turvassa”, joten myös Udinesen kannalta päivän ottelu on erittäin tärkeä.

Bologna on ollut kotona järisyttävän kova tällä kaudella. 17 ottelua 39 pistettä maalierolla 29:8 on todella vakuuttavaa luettavaa. Ainoastaan kaksi tappiota koko kauden aikana sarjassa kotona on Bolognan kaltaiselle joukkueelle uskomattoman hieno suoritus. Vertailun vuoksi Serie A:sta löytyy vain yksi parempi kotijoukkue jo sarjan voiton varmistanut Inter. Heillä on 42 pistettä kotipeleistä kasassa, joten Bolognan suoritus on todella kova.

Udinese on ollut vieraissa sarjan keskikastia. 16 ottelua, 16 pistettä maalierolla 12:23, ei vaan yksinkertaisesti riitä.

Kuntopuntarissa joukkueet löytyvät myöskin aivan eri suunnista. Bologna sijalla kaksi, edellisestä viidestä ottelusta 11 pistettä maalierolla 7:1! Kun taas vieraat majailevat toiseksi viimeisellä sijalla 19, ainoastaan yksi piste edellisestä viidestä ottelusta.

Bolognan kotivoiton kerroin jää pelkästään hieman pieneksi, mutta lisäämällä otteluun yli 1.5 maalia + kotivoitto saadaan kerroin 2.04.

Lapulle lähtee tänään Bologna&ottelussa yli 1.5 maalia kertoimella 2.04. Vire puoltaa kotijoukkueen voittoa kuin myös heidän mykistävän kova kotisaldo tältä kaudelta. Udinese tarvitsee myös kipeästi pisteitä, mutta tänään he eivät niitä tule saamaan Stadio Renato Dall’Ara:lta.