Serie A

Serie A: Cagliari – AC Milan

Vihje: AC Milan Kerroin: 1.70 19.3. klo 21:45
Etelä-Korea - Portugali Juventus - Benfica Napoli - Liverpool Dinamo Zagreb - Chelsea FC Lahti - KuPS Plzen - HJK Haka - KuPS - VPS Manchester City - Real Madrid Sassuolo - Juventus Osasuna - Real Madrid Frankfurt - Barcelona Manchester City - Atletico Madrid Portugali - Pohjois-Makedonia Cagliari - AC Milan Galatasaray - Barcelona Mallorca - Real Madrid - PSG Atletico Madrid - Manchester United Gabon - Ghana Manchester United - Aston Villa Tanskan Lasinilkka torstaitupla perjantaitupla betsit Bayern München - Chelsea Tottenham - Liverpool Eibar - Atletico Madrid Mönchengladbach - Bayern München Manchester United - Manchester City Southampton - Liverpool Manchester United - Aston Villa Burnley - Wolves Sheffield United - Manchester United Real Madrid - Athletic Bilbao Valladolid - Osasuna Real Madrid - Mönchengladbach AZ Alkmaar - Napoli Mestarien liiga Juventus - Ferencvaros Kansojen liiga Israel - Skotlanti KTP - TPS - KuPS AC Milan - AS Roma Jalkapallo futis vetovihjeet 5

Serie A:ssa pelataan lauantaina kolme ottelua. Illan viimeisenä hitaana nähdään kamppailu, jossa kohtaavat Cagliari ja AC Milan.

Cagliari – AC Milan

Jalkapalloon ja Serie A:han löytyy illaksi mieluista pelattavaa. Illan otteluun Cagliarin ja AC Milanin välillä lähdetään yhdellä ja vain yhdellä olettamuksella – Milan tulee ottelusta ulos voittajana.

Milan on sarjakärjessä jännittävässä ja tasaisessa Serie A:ssa. Eroa toisena olevaan Napoliin on kolme pistettä, paikallisvastustaja Inter on yhden ottelun vähemmän pelanneena neljä pistettä perässä. Milan pääsee otteluun varsin ehjällä kokoonpanolla, Simon Kjaer jättää toki loven puolustukseen, mutta muuten suurempia poissaoloja ei ole.

Joukkueet kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa tällä kaudella sarjan toisella kierroksella elokuussa. Tuolloin Milan oli San Sirolla vahvempi lukemin 4-1. Tasoero ei ole tuosta ottelusta muuttunut mihinkään. Ainoa muuttunut asia on panokset. Milan nimittäin taistelee tosissaan mestaruudesta, paikka Mestarien liigassa on käytännössä varmaa. Cagliari sen sijaan käy taistelua sarjataulukon toisessa päässä, kun se taistelee sarjapaikkansa puolesta.

En näe yhtään syytä, miksi Milan ei tänään voittaisi. Sillä on laadukkaampi materiaali, sen peli on ollut hyvissä uomissaan ja vieraissakin on kulkenut. Milan on napannut vierasnurmella pelatessaan 14 ottelusta 33 pistettä, kun tarjolla olisi ollut 42. Saldo on koko Serie A:n toiseksi paras.

Milanin suoralle voitolle on tarjolla varsin maistuvia kertoimia ja näihin myös tartutaan sen kummemmin miettimättä kaksin käsin kiinni.

Ottelu Cagliari – AC Milan alkaa kello 21:45 ja ottelu on katsottavissa C More -palvelusta.