Serie A

Serie A: Empoli-Genoa

Vihje: Genoa/tasapeli+yli 1,5maalia Kerroin: 2.07 03.02 klo: 16.00
Valioliiga

Serie A:n 23:s pelikierros potkaistaan tänään käyntiin, kun Empoli saa Stadio Carlo Castellanille vieraaksi Genoan.

 

Empoli-Genoa

Putoamis taistelussa oleva Empoli kohtaa tänään kotonaan sarjan keskikastiin kuuluvan Genoan. Kuntopuntarissa Genoa pitää kuudetta sijaa heidän napattuaan 9 pistettä edellisestä 5 ottelusta ilman ainuttakaan tappiota. Genoa on hävinnyt edellisen ottelunsa Serie A:ssa joulukuun puolessa välissä, joten heillä on hyvä vire päällä ottaen huomioon Serie A:n tasaisuuden keskipakassa.

 

Empoli on sarjan toiseksi huonoin kotijoukkue ja saldo onkin aika surullista luettavaa: 11 Serie A ottelua kotona, 8 pistettä. Empoli kuului jo ennen sarjan alkua suurimpiin putoaja ehdokkaisiin, joten mistään suuresta yllätyksestä ei voida puhua. Pelivihjeeseemme peilaten, ovat he kuitenkin tehneet 11 koti-otteluun 11 maalia ja päästäneet 17, joten maaleja heidän kotipeleissään on kuitenkin tehty.

 

Genoa vuorostaan on sarjan keskikastia myös vierastilastoissa: 11 ottelua 11 pistettä maalisuhteella 10tehtyä 14 päästettyä, joten näillä olettamilla ottelu tulisi tilastojen valossa päättymään tänään 1-1, johon myös pelivihjeemme perustuu.

 

Genoa on lievä ennakkosuosikki otteluun, ja mielestäni kerroin 2.07 (tuplamahdollisuus X2,over 1.5 maalia) on aivan liian suuri, joten se on pelivalintamme tänään.