Jalkapallo Serie A

Serie A: Empoli – Udinese

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 1,81 06.12 klo 19:30
EM-kisat

Itsenäisyyspäivän futisvihje poimitaan Italian Serie A:n ottelusta Empoli-Udinese. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 19:30.

Itsenäisyyspäivän futisvihje suuntaa Italiaan, Empoli-Udinese-otteluun. Empoli lähtee illan kamppailuun pienehkönä ennakkosuosikkina kotietunsa turvin. Empoli on 15 pelatun ottelun jälkeen sarjataulukossa sijalla 11. Empoli on ollut viime aikoina kohtuullisen hyvässä vireessä, sillä joukkue on kerännyt viidestä edellisestä ottelustaan kahdeksan pistettä.

Coolbetin joulukalenteri – tarjolla huimia mysteeripalkintoja!

Vierasjoukkue Udinese löytyy puolestaan Seria A:n sarjataulukon 14 sijalta. Udinesen viime aikojen esitykset ovat olleet hieman heikompia kuin kotijoukkueella, sillä Udinese on onnistunut keräämään vain viisi pistettä viidestä edellisestä ottelustaan.

Empolin ja Udinesen tämän kauden Serie A -kamppailuissa on tehtailtua maaleja mukavalla keskiarvolla. Etenkin Empolin otteluissa on riittänyt tapahtumia, sillä maaleja on tehtailtu peräti 3,4 keskiarvolla.

Empolin viidessä edellisessä ottelussa on nähty vähintään kolme maalia, joten uskomme samankaltaisen menon jatkuvan myös tämän illan ottelussa. Yli 2,5 maalia otetaan näin ollen mukaan maanantain peleihin 1,81 kertoimella.