Serie A

Serie A: Fiorentina-AC Milan

Vihje: Ac Milan/tasapeli BTTS Kyllä Kerroin: 2.23 30.3 klo 21:45
Valioliiga

Lauantai illan viimeiset valssit vietetään Italiassa kello 21.45, kun  Fiorentina saa vieraakseen AC Milanin Stadio Artemio Franchille.

 

Fiorentina-AC Milan

Fiorentina on ollut kotona varsin hyvä tällä kaudella Serie A:ssa. 14 ottelun jälkeen kasassa on 27 pistettä maalierolla 26:15, ja se on seitsemänneksi paras noteeraus pääsarjassa. Edellinen tappio kotona ”Viola” kärsi tammikuun lopussa kun sarjan suvereeni ykkösjoukkue Inter varasti pisteet mukaansa 0-1 voitolla. Tämän jälkeen neljä pelattua ottelua ovat kaikki päättyneet kotijoukkueen pistesaaliiseen 2 voittoa sekä kaksi tasapeliä. Koko kauden mitassa Violan pisteprosentti on kotipeleistä ollut 1.93/pistettä/ottelu.

AC Milan taistelee sarjan kakkospaikasta ja yrittää pitää Juven takanaan. UCL-paikka lienee jo selviö, sillä sarjan viidentenä oleva AS Roma on 11 pistettä perässä tämän päivän vierasjoukkuetta. Milanin vieras saldo on myöskin kohdallaan koko kauden mitassa, sillä se on kaivanut 15 pelaamastaan ottelusta 30 pistettä maalierolla 32:25. Edellinen vieras tappio sarjassa on tullut helmikuussa maalikarkeloiden jälkeen Monzalle 4-2.

Tämän päivän vihjeemme tulee suuntamaan myös maalien määrään,joten tutkaillaampa hieman tarkemmin joukkueiden ”maalitahteja”. Fiorentinan kotiotteluissa ollaan nähty BTTS toteutuvan seitsemän kertaa neljästätoista ottelusta. Yli 2.5 maalia on nähty 64% peleistä. Vastaavasti vierasjoukkueen saldo on seuraava: 15 ottelusta BTTS on toteutunut 73% peleistä ja yli 2.5 maalia on nähty 80%:sti, joten odotettavissa on tänäänkin isomaalinen ottelu.

Lähdemme suuntaamaan lisäksi myös AC Milanin kelkkaan, vaikka huipputärkeä Theo Hernandez puuttuukin kokoonpanosta korttitilin täyttymisen takia. Milanin vire on hieman Fiorentinaa parempi myös kuntopuntarissa. Varsinkin AC Milanin vierasottelut ovat olleet melkoista sirkusta ja odotettavissa voi olla mitä tahansa, pelataan tänään hieman seifti veto, jossa saadaan tuplamahdollisuus otteluun.

Päivän vihjeemme otteluun on seuraava; AC Milan/tasapeli Molemmat joukkueet tekevät maalin kertoimella 2.23.