Serie A

Serie A: Fiorentina-Napoli

Vihje: Fiorentina/tasapeli & BTTS Kerroin: 2.12 17.5 klo 21:45
Valioliiga

Serie A:n kierros 37 potkaistaan käyntiin perjantai-iltana. Kamppailu viimeisistä europaikoista käy tiukkana ja kyseessä on molemmille tärkeä ottelu,mikäli mielii ensi kaudelle saada europeleistä täytettä kalenteriin. ”Viola” saa vieraakseen Stadio Artemio Franchille Napolin.

 

Fiorentina-Napoli

Joukkueet saapuvat illan otteluun sarjataulukon sijoilta 8&9. Sija 8 oikeuttaa viimeiseen europaikkaan(karsinta), joten varmasti panosta riittää molemmille joukkueille. Joukkueet tulevat otteluun aivan eri vireessä. Fiorentina on ollut erittäin kovassa vireessä viimeaikoina kun taas vieras joukkue Napoli on kyntänyt pahasti edelliset viisi otteluaan. Kuntopuntarissa joukkueet löytyvät sijoilta 4 ja 18, joten vire puoltaa suuresti kotijoukkuetta tänään.

Fiorentina on pelannut tällä kaudella kotonaan 18 ottelua ja kerännyt niissä 34 pistettä maalierolla 35:20.Edellisestä viidestä kotipelistään ”Viola” on hävinnyt ainoastaan kerran. Maaliverkko on saanut kyytiä suhteellisen mukavalla tavalla, sillä maalikeskiarvo Fiorentinan kotipeleissä on 3.06 maalia/ottelu. BTTS on toteutunut 61%:sti.

Napoli on pelannut vieraissa 18 ottelua ja kerännyt näissä 27 pistettä maalierolla 29:19.Myöskin Napolin kohdalla edellisestä viidestä ottelusta vieraissa on ainoastaan yksi kärsitty tappio. Napolin reissupeleissä maaleja ollaan nähty keskimäärin 2.67/ottelu. BTTS on toteutunut 9 kertaa 18:sta ottelusta. Huomiona tähän kuitenkin se, että edelliset viisi vieraspeliä ovat päättyneet BTTS-tulokseen neljästi.

Fiorentinan kotipeleissä BTTS on toteutunut viisi kertaa putkeen, joten trendi on vetoamme ajatellen molemmilla kohdillaan.

Viola on myös pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Napoli, joten voitto tänään voisi sinetöidä heille lähes varmasti viimeisen europaikan.Me myös uskomme tänään siihen,että kotijoukkueen vire jatkuu voitokkaana ja lähdemmekin suuntaamaan betsejä sinne suuntaan. Napoli kärsii myös merkittävistä poissaoloista, sillä ainakin Osimhen & Zielinski puuttuvat kokoonpanosta.

Lapulle lähtee tänään Fiorentina/tasapeli & BTTS kertoimella 2.12, joka vaikuttaa aivan liian suurelta tähän otteluun.