Serie A

Serie A: Napoli-Atalanta

Vihje: Napoli/tasapeli & BTTS Kyllä Kerroin: 2.12 30.3 klo 13:30
Valioliiga

Serie A:n 30:s pelikierros potkaistaan käyntiin lauantaina klo 13.30, kun Napoli saa vieraakseen Atalantan. Tärkeitä pisteitä on jaossa, sillä joukkueet taistelevat kynsin hampain viimeisistä europaikoista.

 

Napoli-Atalanta

Kahden ison joukkueen kohtaaminen käynnistää lauantain kierroksen Italian pääsarjassa. Molemmat joukkueet ovat kohtalaisessa vireessä, mutta lisäpisteet ovat enemmän kuin tarpeen europaikan tavoittelussa.

Napoli löytyy sarjasta sijalta 7 kun taas vierasjoukkue Atalanta sijaitsee sarjataulukossa sijalla 6. Piste-ero Atalantan hyväksi on vain kaksi pistettä, joten Napolilla on tänään voitolla mahdollisuus kiilata Atalantan edelle viimeiselle europaikalle.

Napoli on ollut viime kauden mestaruuden jälkeen hieman sekaisin, josta kertoo mm. valmentajan vaihdos kesken kauden. UCL-kausi päättyi tappioon Barcelonaa vastaan, joten kaikki panokset voi siirtää suoraan Serie A kamppailuun. Kotijoukkue on ollut kotona sarjan keskikastia. 14 pelatun ottelun jälkeen kasassa on 22 pistettä maalierolla 20:18, joten myös kotivireessä on parannettavaa. Jokatapauksessa, Napoli on hävinnyt viimeksi kotiottelunsa tammikuun lopussa Interille, joten vire on paranemaan päin ja mm Juventus on kaatunut kotiluolassa tämän jälkeen.

Napolin kotiotteluissa on maaleja nähty suht reippaaseen tahtiin. 71% otteluista on toteuttanut BTTS:n ja keskiarvoisesti Napolin kotipeleissä nähdään 2.71/maalia / ottelu. Huomionarvoista on kuitenkin se, että Napoli johtaa koko sarjan xG taulukkoa niin ”yhteensä” kategoriassa kuin myös kotipelien xG taulukossa. Kotona heidän xG-lukema on peräti 2.21/maalia / 90min, joten vakuuttavaa luettavaa näin syvän datan puolesta.

Atalanta on myös vierasjoukkueena sarjan keskikastia. 14 pelatun ottelun jälkeen kasassa on 16 pistettä maalierolla 20:22.Vieras vire on kuitenkin ollut jokseenkin hukassa, sillä edellinen voitto löytyy viiden ottelun päästä helmikuusta.

Kuntopuntarissa Napoli on selkeästi korkeammalla. Heillä on kasassa viiden edellisen ottelun tuloksena 9 pistettä maalierolla 11:5, kun Atalantan vastaavat lukeman ovat viisi pistettä maalierolla 7:9.

Odotettavissa on maalirikas ottelu, johon Napoli lähtee lievänä ennakkosuosikkina. Meidän peli-ideamme suuntaa myös tänään Napolin kelkkaan. Vihjeemme päivän otteluun on seuraava: BTTS(kyllä) ja Napoli/tasapeli, jolla saa peräti kertoimen 2.12.

 

”Tuplamahdollisuus & Molemmat joukkueet tekevät maalin Napoli/tasapeli kerroin 2.12”