Serie A

Serie A: Napoli-Bologna

Vihje: Bologna/tasapeli & BTTS Kerroin: 2.75 11.5 klo 19.00
Valioliiga

Kamppailu europaikoista tiivistyy entisestään kun Napoli saa Stadio Diego Armando Maradonalle vieraakseen sensaatiomaista kautta pelaavan Bolognan.

 

Napoli-Bologna

Peli numero 36 molemmille joukkueille. 3 kierrosta jäljellä molemmilla kauden päättymiseen. Napoli on ollut koko kauden enemmän tai vähemmän vaikeuksissa ja sijaitsee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 8. Kotijoukkue pitää tällä hetkellä hallussaan konferenssiliigan karsintapaikkaa ja matkaa seuraavaan sijaan on viisi pistettä. Fiorentina hengittää niskaan pisteen päässä yksi ottelu vähemmän pelattuna, joten Napoli tarvitsee kipeästi pisteitä saadakseen ”pannukakku” kaudestaan edes jonkun europaikan plakkariin.

Vierasjoukkue Bologna on kauden positiivisin yllättäjä. Sensaatiomainen kausi voi saada upean päätöksen, sillä he majailevat tällä hetkellä sarjassa sijalla 4. Italiasta menee viisi joukkuetta ensi kauden UCL-karkeloihin, joten Bologna pitää hallussaan UCL-paikkaa tällä hetkellä. AS Roma on neljän pisteen päässä,joten myös Bologna tarvitsee pisteitä varmistaakseen upean UCL-paikan.

Napoli on ollut kotona suoraan sanottuna heikko. 17 ottelua 24 pistettä maalierolla 24:25 on todella heikko suoritus ottaen huomioon joukkueen materiaalin. Maaleja Stadio Diego Armando Maradonalla ollaan nähty keskimäärin 2.88maalia/ottelu. Yli 1.5 maalia on toteutunut 88%:sti ja BTTS ollaan nähty 71%:sti.

Bologna on suoriutunut vieraissa kohtalaisen hyvin, ollen sarjan seitsemänneksi paras vierasjoukkue. 17 ottelun jälkeen kasassa on 24 pistettä maalierolla 19:18. Heidän vieraspeleissään ollaan nähty keskimäärin 2.18 maalia/ottelu, yli 1.5 maalia on toteunut 75%:sti ja BTTS on toteutunut 65% peleistä.

Kuntopuntarissa joukkueet löytyvät sijoilta 13 & 8. Molemmilla on ollut taipumista tasapeleihin viimeaikoina ja se on myös hyvin odotettu tulos tähän päivään. Bologna on hävinnyt vieraissa viimeksi tammikuussa, joten vire vieraskentällä on ollut suht hyvä ainakin tappioiden välttämiseen. Seitsemän edellistä vieraspeliä ollaan siis menty tappioitta, joissa mukana mm hienot voitot AS Romasta, Atalantasta ja Laziosta.

Panokset huomioon ottaen Bolognan kerroin vaikuttaa aivan liian suurelta, mutta suora vierasvoitto saattaa olla hieman liian riskialtis betsi tähän peliin. Lähdetään kuitenkin Bolognan kelkkaan, joten päivän vihjeemme on seuraava:

Bologna/tasapeli & BTTS  kertoimella 2.75 kuulostaa erittäin hyvältä päivän otteluun, joten se on meidän pelivalintamme tänään.