Jalkapallo Serie A

Serie A: Sassuolo-AC Milan

Vihje: AC Milan&yli 1.5maalia Kerroin: 2.10 14.4 klo 16:00
Valioliiga

Putoamista vastaan taisteleva Sassuolo saa vieraakseen tänään Serie A:n toista sijaa pitävän AC Milanin. Panoksia ottelussa riittää varsinkin kotijoukkueella, mutta myös vieraat tarvitsevat pisteitä varmistaakseen, ettei Juventus tule takaa ohi.

 

Sassuolo-AC Milan

Sassuolon kausi on ollut hankala ja he ovat tällä hetkellä putoajan paikalla. Matkaa tosin ei ole paljoa ”turvaan”, sillä Verona joka on turvassa tällä hetkellä on ainoastaan kahden pisteen päässä. Serie A:n alempi pakka on muutenkin todella tasainen sillä sijat 14-19 mahtuvat kaikki viiden pisteen sisään. Kotijoukkue tarvitsee siis kipeästi pisteitä, mutta helppoa se ei tule tänäänkään olemaan kun hyvävireinen AC Milan saapuu vieraaksi.

AC Milan haluaa varmistaa sarjan 2 sijan, joten myös heille pisteet ovat siinä mielessä tärkeitä. Juventus on viiden pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneena. UCL-paikka on jo sinetissä melkolailla, joten siinä mielessä paineettomassa tilassa vieraat pääsevät pelaamaan.

Sassuolo on ollut kotona melko heikko tällä kaudella 15 ottelua, 16 pistettä maalierolla 19:26. Kotona pitää pystyä raapimaan pisteitä, mikäli sarjassa haluaa säilyä. Vierasjoukkue AC Milan puolestaan kuuluu vierastilastoissa sarjan eliittiin ollen toiseksi paras vierasjoukkue tämän kauden sarjassa. 16 ottelua, 33 pistettä maalierolla 34:26, on vaikuttavaa luettavaa. Heillä on myös kolmen vierasottelun voittoputki päällä.

Kuntopuntarissa joukkueet löytyvät jälleen aivan eri puolilta taulukkoa. Milan pitää kärkipaikkaa täydellä pistepotilla edellisestä viidestä ottelustaan(15pistettä) kun taas kotijoukkue on kerännyt viisi pistettä edelliseen viiteen, joten myös vireen puolesta käännytään tänään vierasjoukkueen  kelkkaan.

Milan pelasi europpaliigan ottelunsa torstaina AS Romaa vastaan, mutta rasite ei ole niin iso koska peli pelattiin Italian maalla. Sama on luvassa ensi torstaina, joten pientä kierrätystä todennäköisesti on luvassa, mutta AC Milan tulee silti suurena ennakkosuosikkina päivän otteluun.

Sassuolon kotipeleissä on nähty keskimäärin 3 maalia/ottelu, ja yli 1.5 maalia on toteunut 80%peleistä. Milanin vastaavat lukemat vieraissa ovat 3.75 maalia/ottelu ja yli 1.5 maalia on toteutunut 88%:sti.

 

Lapulle lähtee tänään Milan & yli 1.5maalia ottelussa kertoimella 2.10