Serie A

Serie A: Sassuolo – Juventus

Vihje: Juventus Kerroin: 1.93 25.4. klo 21:45
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Etelä-Korea - Portugali Juventus - Benfica Napoli - Liverpool Dinamo Zagreb - Chelsea FC Lahti - KuPS Plzen - HJK Haka - KuPS - VPS Manchester City - Real Madrid Sassuolo - Juventus Osasuna - Real Madrid Frankfurt - Barcelona Manchester City - Atletico Madrid Portugali - Pohjois-Makedonia Cagliari - AC Milan Galatasaray - Barcelona Mallorca - Real Madrid - PSG Atletico Madrid - Manchester United Gabon - Ghana Manchester United - Aston Villa Tanskan Lasinilkka torstaitupla perjantaitupla betsit Bayern München - Chelsea Tottenham - Liverpool Eibar - Atletico Madrid Mönchengladbach - Bayern München Manchester United - Manchester City Southampton - Liverpool Manchester United - Aston Villa Burnley - Wolves Sheffield United - Manchester United Real Madrid - Athletic Bilbao Valladolid - Osasuna Real Madrid - Mönchengladbach AZ Alkmaar - Napoli Mestarien liiga Juventus - Ferencvaros Kansojen liiga Israel - Skotlanti KTP - TPS - KuPS AC Milan - AS Roma Jalkapallo futis vetovihjeet 5

Serie A:ssa pelataan maanantai-iltana yksi ottelu. Sassuolo saa vieraita Torinosta, kun Juventus saapuu vierailulle. Otteluun on tarjolla yksi erittäin maistuva pelikohde.

Sassuolo – Juventus

Uusi futisviikko aloitellaan yhdellä vedolla Serie A:n otteluun. Sassuolon ja Juventuksen välinen kamppailu tarjoaa yhden erittäin maistuvan kohteen. Viime viikon osalta futisvetojen saldo oli kaksi osumaa ja yksi panoksen palautus.

Tämä viikko aloitetaan hyppäämällä pää edellä vierasjoukkueen kelkkaan.

Kotijoukkue Sassuolo on tällä hetkellä kymmenentenä Serie A:ssa. Se on vakiinnuttanut paikkansa keskikastissa, alapuolelta ei löydy uhkaajia, mutta toisaalta myöskään ylöspäin taisteluun europaikoista sillä ei ole asiaa. Se pääsee pelaamaan loppukauden siis rennosti tuloksesta turhaan murehtimatta.

Juventuksella sen sijaan on vielä panosta. Se on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä, viimeisellä Mestarien liigaan oikeuttavalla paikalla. Eroa viidentenä olevaan AS Romaan on viisi pistettä, Juventus on pelannut yhden ottelun vähemmän. Tänään voitolla se voisi vankistaa asemaansa neljän parhaan joukossa jopa ratkaisevan oloisesti. Juventus voi nousta sarjassa vielä kolmanneksi, mutta Milanon joukkueita se ei takamatkaltaan pääse enää haastamaan.

Kumpikin joukkue on pelannut viime aikoina varsin hyvin. Näistä kahdesta joukkueesta Juventus on kuitenkin selkeästi laadukkaampi joukkue ja se on mielestäni tuntuvasti suurempi suosikki iltaan, mitä kertoimet antavat olettaa. Niinpä lapulle lyödäänkin Juventuksen suoraa voittoa illan ainoaan Serie A -otteluun.

Sassuolo – Juventus alkaa kello 21:45 Suomen aikaa. Ottelu on katsottavissa muiden Serie A -otteluiden tapaan C More -palvelusta.