Serie A

Serie A:Frosinone-Udinese

Vihje: Frosinone/tasapeli alle 2.5maalia Kerroin: 2.29 26.05 klo 21:45
Valioliiga

Italian pääsarja paketoidaan tänään tämän kauden osalta. Panosta riitää silti vielä isosti, sillä putoamistaistelussa on tärkeitä otteluita luvassa. Frosinone saa vieraakseen Udinesen ja molemmilla joukkueilla on putoamisuhka todellinen.

 

Frosinone-Udinese

Joukkueet lähtevät otteluun sarjataulukon sijoilta 16&17. Ainoastaan yksi piste erottaa joukkueet toisistaan ja mikä hienointa sijalla 18 oleva Empoli on myös pisteen perässä Udineseä(sija17). Kaikki kolme pelaavat ottelunsa vielä tänään 21.45. Homman nimi on melko selvä, Empoli tarvitsee voiton kotiottelustaan AS Romaa vastaan, jolla ei ole minkäänlaista panosta kauden päätöskierroksella. Frosinone ja Udinese tarvitsevat siis kumpikin pisteitä varmistaakseen Empolin pysymisen takana, mikäli he onnistuvat ottelunsa voittamaan.

Frosinone on ollut kotona sarjan keskikastia. 18 ottelua 25 pistettä maalierolla 28:31, on kelpo suoritus. Kotivireessä on kuitenkin parannettavaa hurjasti, sillä edellisestä viidestä kasassa on ainoastaan yksi voitto.

Myös Udinese on sarjan keskikastia vierasotteluissaan. 18 ottelua 20 pistettä maalierolla 15:24. Heidän vierasvire puolestaan on ollut hyvin kohdillaan, sillä edellisestä viidestä vain yksi ottelu on päättynyt tappioon. Udinese tarvitsee tänään voiton, jos Empoli voittaa AS Roman, joten heidän on pakko lähteä ottelussa hyökkäämään ainakin tilanteen niin vaatiessa.

Kuntopuntarissa joukkueet löytyvät sijoilta 8 & 12. Frosinone on kerännyt 8 pistettä edellisestä viidestä ottelustaan, kun taas Udinese puolestaan kuusi pistettä. Ottelut ovat olleet erittäin vähä maalisia ja samaa voi olla luvassa myös tänään, sillä panokset ottelussa ovat kohtalaisen suuret.

Tasapeli on todella todennäköinen lopputulos tähän otteluun, varsinkin jos Empoli näyttää häviävän oman ottelunsa tai pelaavan tasan. Sen takia lähdemmekin tänään seuraavalla kombolla illan otteluun. Frosinone/tasapeli Alle 2.5 maalia tarjoaa kertoimen 2.29, sillä Frosinonelle riittää ottelusta tasapeli myös hyvin, vaikka Empoli voittaisikin oman ottelunsa.

 

Frosinone/tasapeli alle 2.5 maalia 2.29(Coolbet)