La Liga

Valioliiga: Sheffield United – Manchester United

Vihje: Manchester United -1,5 maalia Kerroin: 2.35 Alkaa: 17.12. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Copa America

Valioliigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Toisessa ottelussa Sheffield United saa vieraita Manchesterista, kun Manchester United saapuu vierailemaan Sheffieldiin.

Vierasjoukkue hakee useamman maalin erolla voiton Sheffieldistä

Manchester Unitedin puolesta vedonlyönti on vähän niin kuin… Noh, Manchester Unitedin puolesta vedonlyöntiä. Tänään ManU kuitenkin kohtaa vierasnurmella sellaisen joukkueen, että on helppo luottaa vierasjoukkueen laittavan maalijuhlat pystyyn.

Sheffield United on ollut koko kauden surkein joukkue ja se löytyy sarjataulukon viimeiseltä sijalta, Manchester United on sarjassa yhdeksäntenä. Piste-eroa näillä joukkueilla on 19 pistettä, kun Manchester United on kerännyt 20 pistettä ja Sheffieldillä pisteitä on kasassa vain yksi.

Manchester Unitedin riveistä löytyy runsaasti tulivoimaa. Sheffieldillä tätä taas ei ole ja alakerta vuotaa pahasti. 12:ssa ottelussa Sheffield on tehnyt vaivaiset viisi maalia ja päästänyt 21.

Manchester Unitedin vähintään kahden maalin voitoista on saatavilla huimia kertoimia, kun mm. NordicBet tarjoaa tälle kohteelle kertoimen 2.35. Tähän ei voi olla tarttumatta.