KHL

KHL: Sibir Novosibirsk – Avangard Omsk

Vihje: Omsk Kerroin: 2,14 Alkaa: 13.11. klo 14:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Perjantain KHL-vihje tulee kaukaa idästä, jossa Sibir Novosibirsk isännöi Avangard Omskia. Sibir koki edellisottelussa nöyryyttävän tappion.

Tähän otteluun selvä ennakkosuosikki on vierasjoukkue Avangard Omsk – ja se olisi sitä jopa ilman Sibirin viimeisessä ottelussaan kärsimää, nöyryyttävää 0-6-kotitappiota Dinamo Minskille.

Omskin kerroin olisi varmasti huomattavasti alle kahden, mutta tällä hetkellä joukkueella on menossa hieman heikompi jakso. Kolmen tappiollisen ottelun putki kääntyi kuitenkin tiistaina jälleen voitolliseksi, kun Sotshi kaatui kotijäällä lukemin 3-2.

Sibirin 0-6-tappiosta on turha vetää sen suurempia johtopäätöksiä, mutta hetkelliseen vireeseen ja itseluottamukseen se varmasti vaikuttaa – varsinkin kun perjantain vastustaja on KHL:n ehdottomia kärkijoukkueita.

Yli kakkosen kertoimella Omskin voittoa on vaikea olla nappaamatta lapulle.