Jalkapallo

Allsvenskan: Sirius – AIK Tukholma

Vihje: AIK Kerroin: 1,83 Alkaa: 16.8. klo 20:00
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Futisvihjeet maanantaille poimitaan Ruotsista, jossa suurseuraksi luettava Tukholman AIK matkaa Siriuksen vieraaksi.

Siriuksen kausi on ollut juuri niin vaikea kuin ehkä odottaa saattoikin, ja tällä hetkellä joukkue majailee pohjamudan tuntumassa, vain muutaman pisteen karsintapaikkaa karussa.

Tänä iltana tuohon pistepottiin ei kuitenkaan ole odotettavissa juurikaan parannusta, sillä vieraaksi saapuu hyvässä vireessä viilettävä AIK. Tukholmalaiset ovat voittaneet viimeisestä viidestä ottelustaan neljä.

On vaikea nähdä, että kotijoukkue pystyisi vastaamaan AIK:n kaltaisen laaturyhmän peliin, joten vierasvoiton katku leijailee vahvasti ilmassa.

Suurinta kerrointa iskee tiskiin Coolbet – ja sen myötä AIK:n 1,83 napataan vetokupongille!

Kerrottakoon vielä sekin knoppitiedoksi, että Livetulokset-palvelun historia näiden jengien välille kantaa vuoteen 2009 saakka, ja tänä ajanjaksona Sirius ei ole voittanut AIK:ta kertaakaan.