KHL

KHL: SKA Pietari – Dynamo Moskova

Vihje: Yli 4,5 maalia Kerroin: 1,83 Alkaa: 18.3. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

SKA Pietarin ja Dynamo Moskovan välinen mielenkiintoinen puolivälieräsarja pyörähtää käyntiin torstaina. Tasaista sarjaa pukkaa, ainakin ennakkoarvioiden mukaan.

Sekä SKA:n että Dynamon ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluissa nähtiin iso kasa maaleja, sillä SKA:n peleissä niitä tehtailtiin 6,2:n ja Dynamon 4,8:n keskiarvolla.

Huomionarvoista on se, että maaleja syntyi kumpaankin päähän, eikä suinkaan ainoastaan jatkoon edenneiden ennakkosuosikkien toimesta.

Maalintekovoimaa kummastakin joukkueesta löytyy, sen me tiedämme – mutta puolustuspeli ei välttämättä niinkään vakuuttanut ainakaan avauskierroksen osalta. Tuskinpa kumpikaan joukkue on saanut tilkittyä puolustustaan niin ihmeelliseen kuntoon tauon aikana, etteikö maaleja syntyisi myös tänään.

Napataankin avauspeliin kohteeksi yli 4,5 maalia.