KHL

SKA Pietari – Spartak Moskova

Vihje: SKA Pietari -1,5 maalia Kerroin: 1.86 Alkaa: 22.10. klo 19:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Illalla Pietarissa pelattavaan KHL-otteluun SKA Pietari – Spartak Moskova löytyy etua kotijoukkueen runsasmaalisista voitoista.

SKA:n vähintään kahden maalin voittoa vetolapulle

Pietarin SKA sekä Moskovan Spartak kohtaavat toisensa tänään kello 19:30 alkavassa ottelussa Pietarin jääpalatsissa.

Kotijoukkue SKA lähtee otteluun reiluna ennakkosuosikkina ihan kertoimienkin valossa, mutta tästäkin huolimatta kotijoukkueen puolesta löytyy pientä etua.

Pietariin saapuva Spartak on yksi sarjan huonoimmista vierasjoukkueista. Se on napannut seitsemästä vierasottelusta kaksi voittoa ja yhteensä viisi pistettä.

SKA ei ole tällä kaudella ollut kotonaan virheetön. Yhdeksästä kotiottelusta matkaan on tarttunut 11 pistettä viiden voiton ja yhden rankkaritappion myötä. Se on jäänyt tällä kaudella siis kolmesti kotonaan pisteittä.

Materiaalieron turvin ja nojaten Spartakin huonoihin otteisiin vieraskaukaloissa, on lapulle lyötävä SKA:n vähintään kahden maalin voittoa. Nordicbet tarjoaa tähän mainiota kerrointa 1.86 joka on ihan markkinatoppiluokissa.

Peleihin otteluun SKA Pietari – Spartak Moskova lähtee siis SKA -1,5 maalia kertoimella 1.86 Nordicbetiltä.