Jääkiekko

Allsvenskan: Södertälje – MoDo

Vihje: Yli 5,5 maalia Kerroin: 1,93 Alkaa: 13.11. klo 20:00
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Södertälje saa Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla vieraakseen MoDon, joka on viime aikoina ollut otsikoissa päävalmentaja Ville Niemisen lähdön myötä.

Valmentajan vaihto sujui kuitenkin varsin kivuttomasti, sillä keskiviikkona joukkue isännöi Väsbyä ja onnistuikin nappaamaan 5-2-voiton.

Tästä voitosta ei kuitenkaan kannata vetää sen suurempia johtopäätöksiä aurinkoisemmista ajoista, sillä siinä missä MoDo kuuluukin tällä hetkellä sarjataulukon peräpään joukkueisiin, on Väsby aivan vihoviimeisenä jumbosijalla.

Silmiin pistää kuitenkin se, miten paljon MoDon otteluissa on viime aikoina syntynyt maaleja, puolin ja toisin. Viimeisimpään kolmeen matsiin sen otteluissa on nimittäin tehtailtu varsinaisella peliajalla 19 osumaa.

Kun tähän päälle lisätään se fakta, että Södertäljen otteluissa on viimeisessä kolmessa pelissä nähty peräti 22 maalia, alkaa pelivalinta olla selvä.

Ottelun yli 5,5 maalia kelpaa lapulle erinomaisesti. Mikään ihme ei olisi, että jo yksin kotijoukkue mättää 4-5 osumaa.