KHL

KHL: HK Sotshi – Jekaterinburg

Vihje: Jekaterinburg Kerroin: 1,70 Alkaa: 25.2. ko 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Sotshi ja Jekaterinburg lähtevät illan otteluun periaatteessa samanlaisissa fiiliksissä, mutta kuitenkin myös hyvin erilaisissa tunnelmissa.

Samanlaisissa siksi, että Sotshi on ollut viime aikoina koko sarjan heikoimpia joukkueita, ja myös Jekaterinburg otti viimeisessä matsissaan Dynamo Moskovalta kölimöykkyä lukemin 6-0.

Erilaisissa puolestaan siitä syystä, että Avtomobilist pelaa ensi viikolla alkavissa pudotuspeleissä, kun taas Sotshi pääsee keskittymään jo ensi kauteen.

Sijoitukset saattavat vielä elää, joten eiköhän Jekaterinburgin pojat tänään yritä ihan tosissaan voittoa. Sotshin puolelta herää väistämättä kysymys, että löytääkö joukkue enää motivaatiota, kun se ei sitä tähän astikaan ole löytänyt?

Jekaterinburgin voittoa lapulle. Luulisi, että joukkueelta löytyy motivaatiota pelata kunnolla, jotta se pääsee paremmissa fiiliksissä pleijareihin.