Eurooppa-liiga

UEL: Sparta Praha – AC Milan

Vihje: AC Milan -1,0 maalia Kerroin: 1.80 Alkaa: 10.12. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Virtual Digital Services Limited on MGA:n lisensoima MGA/CRP/543/2018
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Mestarien liigan lohkovaihe saatiin pakettiin eilen ja tänään on vuorossa Eurooppa-liigan paketointi. Tsekissä Sparta Praha ja AC Milan kohtaavat ottelussa, jossa vierasjoukkue taistelee yhä lohkovoitosta ja kotijoukkueella on saumat jatkopaikasta jo menneet.

AC Milan nappaa voiton vieraista ja säilyttää mahdollisuudet lohkovoittoon

Eurooppa-liigan lohko H:n tilanne on se, että Lille ja AC Milan painavat lohkosta jatkoon. Lille on tällä hetkellä lohkon piikkipaikalla, pisteitä sillä on 11. Toisena lohkossa on siis Milan, joka on pisteen perässä ranskalaisjoukkuetta.

Tämä tarkoittaa sitä, että illalla Prahassa pelattavan ottelun panokset ovat selvillä – kotijoukkueella ottelulle ei ole mitään panosta, kun taas vierasjoukkue AC Milan voi kammeta itsensä vielä lohkovoittoon.

Kaiken motivaatiedun lisäksi kotijoukkue Sparta Praha kärsii vielä useammasta poissaolosta, tämän myötä AC Milan nousee otteluun entistä suuremmaksi ennakkosuosikiksi.

Vierasjoukkueen kertoimet on odotetusti painettu melko alas, mutta jo -1,0 tasoituksella saadaan pelattavia kertoimia AC Milanille. Tällä linjalla lyödessä Milanin tasan yhden maalin voitolla panos palautuu ja sitä suuremmilla voitoilla veto osuu.

Lyödään siis Prahan iltaan AC Milan -1,0 maalia 888sportilta.