KHL

KHL: Spartak Moskova – CSKA Moskova

Vihje: CSKA Kerroin: 1,74 Alkaa: 18.10. klo 19:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

KHL:ssä päästään maanantai-illan ratoksi todistamaan Moskovan paikalliskamppailua, jossa Spartak toimittaa isännän roolia CSKA:n ollessa vierailija.

Joukkueet kohtasivat viimeksi reilut pari viikkoa sitten, ja tuon koitoksen CSKA vei kotiluolassa nimiinsä niukasti 1-0. Tätä edellinen kohtaaminen tapahtui syyskuun puolivälissä – ja myös tuon matsin CSKA onnistui kairaamaan itselleen. Lukemat olivat jälkimmäistä kohtaamista selvästi maalirikkaammat, sillä CSKA:n voittolukemat kirjattiin 3-5.

CSKA löytyy Läntisen konferenssin taulukossa hieman yllättäen vasta vitospaikalta, mutta matkaa kärkijoukkue Jokereihin on äärimmäisen tasaisessa sarjassa vaivaiset neljä pistettä.

Vaikka meno ei vielä kovin lennokasta ole ollutkaan, on silti päivänselvää, että vierailijoiden materiaali on maanantaista vastustajaa selvästi edellä. Spartak löytyy Läntisen konferenssin 9. sijalta, eli neljänneksi viimeiseltä paikalta.

CSKA:lle tarjottavat kertoimet ovat niin suuria, että jopa ML-kohde kelpaa peleille!